Jos viesti ei näy oikein, klikkaa tästä
Elenia
 
 

Hyvä yhteistyökumppanimme

Lämmön lähteillä lähimetsässä

Ympäristölle ystävällistä Elenian kaukolämpöä tuotetaan peräti 68-prosenttisesti uusiutuvilla puupolttoaineilla. Lämpölaitostemme lähialueilta hankitun energiapuun ansiosta ekologinen jalanjälki pysyy pienenä – kiitos järkevän logistiikan ja lyhyiden kuljetusmatkojen. Hankkimalla polttoainetta lähialueen toimijoilta, Elenia Lämpö vahvistaa myös paikallista työllisyyttä.

Toistakymmentä vuotta energiapuun parissa työskennellyt koneyrittäjä Jukka Pietilä on toimittanut polttoainetta Elenia Lämmölle jo useita vuosia. Pietilän porukka korjaa vuosittain tuhansia kuutioita hakkuutähdettä ja harvennuksista saatavaa energiapuuta.

Tutustu Jukka Pietilän haastatteluun
 

 
 

Päiväkodit saivat energiakummin

Touhula Liikuntapäiväkodit ja Elenia Lämpö aloittivat energiakummiyhteistyön, jolla edistetään lasten energia- ja ympäristöasioiden tietoutta. Touhulan lapset oppivat energiakummiltaan mm. miten energiaa voidaan käyttää tehokkaasti ja kestävästi.

Touhula Liikuntapäiväkodeilla on Hämeenlinnassa kaksi päiväkotia, jotka sijaitsevat Jukolassa ja Tarvasmäessä. Kummassakin päiväkodissa hyödynnetään aurinkoenergiaa, jonka tilannetta päiväkotilaiset voivat seurata havainnollisilta näyttötauluilta. Lisäksi Jukolan päiväkodin kiinteistö ja lämmin käyttövesi lämpiävät ympäristölle ystävällisellä kaukolämmöllä, joka tuotetaan Hämeenlinnassa pääasiassa uusiutuvalla energialla.

Katso kumppaneiden uutinen

 
 

Tervetuloa Elenia Lämmön pop up -toimistolle Hämeenlinnaan

Toimistomme on avoinna 26.11.2016 saakka arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14 kauppakeskus Tavastilan 2. kerroksessa.

Tule juttelemaan palveluistamme, energiasta ja lämmittämiseen liittyvistä asioista. Tiistaisin ja torstaisin ohjelmassa on myös tietoiskuja klo 14.00:

ti 22.11. Energiansäästöä hybridiratkaisuilla kaukolämmön rinnalla
to 24.11. Elenia Lämpöluotsi -palvelukokonaisuus

Arvomme kävijöiden kesken lahjakortit  kylpylän lämpimiin vesiin tai tunnelmalliselle illalliselle.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 
 

Tiedätkö paljon käytät?
Ota käyttöösi uusi Elenia Aina - ja tiedät

Pohjolan pimeä ja kylmä ovat täällä. Tarvitsemme lämpöä ja valoa. Energiaa kuluu arjen sujumiseen, vaan kuinka paljon? Nyt voit seurata energiankulutustasi entistä helpommin. Täysin uudistettu Elenia Aina -palvelu on kätevä käyttää, myös mobiilisti.

Ellet jo ole rekisteröitynyt Elenia Aina -palveluun, nyt siihen on monta hyvää syytä. Kaikkien Elenia Aina -palvelun käyttäjien kesken arvotaan 1000 euron matkalahjakortti ja lämpimiä kotimaisia villasukkia talvipäivien iloksi.

Varmista osallistumisesi ja rekisteröidy

 
     
 
 

Osoitelähde: Elenia Lämpö Oy:n asiakasrekisteri
Rekisteriseloste
Voit perua Elenia Lämmön uutiskirjeen, klikkaa tästä