Jos viesti ei näy oikein, klikkaa tästä
Elenia
 
 

Hyvä yhteistyökumppanimme

Investoimme miljoonan Akaan kaukolämpötoimintaan

- Hankkeen tekninen ratkaisu on ensimmäisiä Suomessa toteutettuja

Olemme uudistaneet Akaan Toijalan taajamassa sijaitsevaa Käenojan lämpökeskustamme. Pian valmistuva investointihanke sisältää uuden savukaasupesurin ja lämpöpumpun. Tämä tekninen ratkaisu yhdistää savukaasupesuri ja lämpöpumppu on innovaatio, joka on toteutettu tähän mennessä Suomessa vain kahdessa muussa kohteessa.

Tutustu tarkemmin hankkeeseen

Lue arkkitehti Sakari Miettusen haastattelu: Arkkitehti pitää projektin mitoissaan
 

 
 

Yhteistyökumppanuuksilla urheilun iloa ja elämyksiä

Tämän päivän tekomme vaikuttavat tulevien sukupolvien elämään. Siksi panostamme sponsorointikumppanuuksissamme erityisesti lapsiin ja nuoriin. Haluamme tarjota heille liikunnallista toimintaa, elämyksiä ja peli-iloa. Olemme kesän aikana olleet yhdessä kumppaniemme kanssa vaikuttamassa lukuisten lasten - tyttöjen ja poikien - harrastamiseen yhden suomalaisten suosikkilajin, jalkapallon, parissa.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura (HJS) on järjestänyt kesä-syyskauden aikana 13 Elenia-peliliigan ottelupäivää, joihin on osallistunut satoja innokkaita tyttö- ja poikapalloilijoita. Jyväskylässä JJK Jyväskylä palkitsi toukokuusta lokakuuhun joka kuukausi yhden Kuukauden juniorin. Huomionosoitus annetaan pelaajalle, joka on yksi tunnollisimmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut harrastaja. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka yrittää aina parhaansa harjoituksissa ja peleissä. Kuukauden juniori luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista.

Tutustu sponsorointiyhteistyöhömme

 
 

Kaukolämpöä 50 vuotta Hämeenlinnassa

Kaukolämpötoimintamme alkoi Hämeenlinnassa lokakuussa 1964, jolloin aloitimme kaukolämmön jakelun Kaurialan lämpökeskukselta. Kaukolämmitys on luotettava ja vaivaton lämmitysmuoto, joka on myös ympäristölle ystävällinen valinta.

Kokosimme lämpimien vuosikymmenten tapahtumia aikajanalle, jossa on mukana kuulumisia myös Suomesta ja maailmalta.

Tutustu lämpimiin vuosikymmeniin

 
 

Kilpailu turvallisuus- ja kehittämispalkinnosta käynnissä
- Lähde mukaan tavoittelemaan biotonnia

Järjestämme toista kertaa yhteistyökumppaneillemme kilpailun turvallisuus- ja kehittämispalkinnosta. Palkinto jaetaan sille Elenia Lämmön bioenergian hankinnan yhteistyökumppaneiden työntekijälle, joka on raadin mielestä parhaiten edistänyt bioenergiaketjun toimivuutta tai turvallisuutta.

Lue lisää kilpailusta

 
 

Tulossa: Suositut taloyhtiöiden energiaillat

Järjestämme joulukuussa jälleen taloyhtiöille energia-aiheisia tilaisuuksia, joissa kerrotaan monipuolisesti alan ajankohtaisista asioista ja ratkaisuista. Kutsut eri paikkakunnilla järjestettäviin tilaisuuksiin postitetaan lähiviikkojen aikana.

 
 
 

Osoitelähde: Elenia Lämpö Oy:n asiakasrekisteri
Rekisteriseloste
Voit perua Elenia Lämmön uutiskirjeen, klikkaa tästä