Jos viesti ei näy oikein, klikkaa tästä
Elenia
 
 

Kaukolämmön jäähtyvyyskilpailussa saavutettiin huipputuloksia

Jäähtyvyys on kiinteistöön tulevan ja sieltä lähtevän kaukolämpöveden lämpötilaero. Se kuvastaa, kuinka hyvin kiinteistön lämmityslaitteisto osaa siirtää lämpöä kaukolämpövedestä kiinteistön sisäilman ja käyttöveden lämmitykseen. Kaukolämmön jäähtyvyyttä kannattaa seurata - kun laitteet toimivat oikein ja säädöt ovat kohdillaan, voit säästää selvää rahaa.

Kaukolämpöasiakkaillemme suunnattu jäähtyvyyskilpailu päättyi kevään korvalla. Iloksemme mukaan lähti lähes 500 asiakasta, joista peräti 80 % onnistui parantamaan jäähtyvyysarvoaan.

Lue kilpailun tuloksista ja voittajista tarkemmin haastattelusta

 

 
 

Lisää kotimaista ja hiilineutraalia lämpöä

Olemme jatkuvasti lisänneet kotimaisten polttoaineiden – puun ja turpeen – käyttöä, ja niiden osuus on kaukolämmön tuotannossamme jo yli 90 %. Uusiutuvia biopolttoaineita, kuten metsähaketta, käytämme 68 %, kun Suomessa niitä käytettiin viime vuonna kaukolämmön tuotantoon keskiarvona 36 %. Näin vähennämme riippuvuutta fossiilisista tuontipolttoaineista ja vahvistamme toiminta-alueidemme työllisyyttä. Järkevä logistiikka ja lyhyet kuljetusmatkat jättävät osaltaan ympäristöön vain kevyen hiilijalanjäljen.

Tutustu ympäristölle ystävälliseen lämpöön

 

 
 

Olethan jo tutustunut Elenia Lämpöluotsiin?

Elenia Lämpöluotsi on palvelukokonaisuus, josta löydät monipuolisesti lämmitykseen liittyvää tietoa. Olipa kyse isommasta lämmitysratkaisuun liittyvästä kysymyksestä tai pienestä arjen niksistä, Elenia Lämpöluotsi neuvoo, opastaa ja ohjaa parhaaseen lopputulokseen.

Katso tarkemmin, mitä monia eri asioita teemme palvellaksemme asiakkaitamme luotettavasti ja laadukkaasti. Teemme työmme huolella, jotta sinä voit nauttia lämmöstä huoletta.

Tervetuloa tutustumaan

 

 
 

Yhteistyökumppanuuksilla urheilun iloa ja elämyksiä

Elenian sponsorointikumppanuuksien perustana on toimia liikunnan, kulttuurin ja yhteiskuntavastuun alueilla osallistaen erityisesti perheitä, lapsia ja nuoria. Jalkapallo on yksi Suomen suosituimmista urheilulajeista, joka kokoaa harrastajat kokemaan yhdessä liikunnan iloa ja hienoja hetkiä.

Olemme solmineet kaksi uutta sopimusta, jotka keskittyvät jalkapalloon ja junioritoimintaan. Jyväskylän JJK:n kanssa kanssa yhteistyösopimuksemme sisältää Elenian kuukauden juniorin palkitsemisen. Hämeenlinnan Jalkapalloseura, HJS, puolestaan pyörittää kesäkauden Elenia-peliliigaa. Molemmat kumppanuudet pitävät sisällään myös muita aktiviteetteja näkyvyyden ja viestinnän muodossa.

Lue yhteistyökumppanuuksistamme tarkemmin

 

 
 

Oletko jo tutustunut yritysvideoomme?

Millainen Elenia Lämpö on? Mitä teemme ja miten?
Yritysvideomme esittelee monipuolisesti toimintaamme, vahvuuksiamme sekä meille tärkeitä asioita. Myös yhteistyökumppanimme kertovat, miten yhteistyö kanssamme toimii. Me välitämme asiakkaidemme arjen sujuvuudesta.

Tutustu tarkemmin ja katso video

 

 
 

Osoitelähde: Elenia Lämpö Oy:n asiakasrekisteri
Rekisteriseloste
Voit perua Elenia Lämmön uutiskirjeen, klikkaa tästä